Obrasci iz sopstvene proizvodnje

Obrasci iz sopstvene proizvodnje

Ukoliko želite papir za bilo koji Vaš štampač: matrični, laser ili ink-jet i papir u tabaku, rolni ili neprekidnom kontinuiranom obliku – mi imamo rešenje za vas. Naša štamparija će u najkraćem roku, pod najpovoljnijim uslovima izraditi traženi papir za vas oplemenjen bojama, perforacijama, savijanjima, lepljenjima i svim drugim željenim radnjama.

Nevkoš se primarno bavi izradom štampanih poslovnih obrazaca koji imaju raznovrsnu primenu. Naše poslovne obrasce koristi veliki broj zadovoljnih klijenata iz raznih delatnosti. Takođe, se bavimo i digitalnom štampom.

U našoj ponudi je takođe izrada personalnih obrazaca, upis podataka, pakovanje i distribucija do korisnika. Personalizacija Vam omogućava upis različitih podataka na isti tip obrasca u vidu bar koda, holograma, teksta i sl.

Dovoljno je da nam pošaljete Vaš logo ili željeni tekst koji želite da odštampate i da nas kontaktirate, ostalo je naša briga. U najkraćem roku dobićete neobavezujuću ponudu sa rokom izrade celokupnog posla. Ako je potrebno izraditi uzorke za odobrenje pre masovne štampe izraditi ćemo i njih i to potpuno besplatno. Sa proizvodnjom krećemo tek kada u potpunosti budete zadovoljni pripremnim radnjama.

Naše dvadesetdevetogodišnje iskustvo u izradi poslovnih obrazaca i ostalog štampanog materijala, kao i brojni zadovoljni klijenti u zemlji, regionu i EU, naša su najbolja preporuka.

Osoblje Nevkoš doo zahvaljuje Vam se na ukazanom poverenju.

Podelite sadržaj ...