Уколико желите папир за било који Ваш штампач: матрични, ласер или инк-јет и папир у табаку, ролни или непрекидном континуираном облику, ми имамо решење за вас. Наша штампарија ће у најкраћем року под најповољнијим условима израдити тражени папир за вас оплемењен бојама, перфорацијама, савијањима, лепљењима и свим другим жељеним радњама.

Невкош се примарно бави израдом штампаних пословних образаца који имају разноврсну примену. Наше пословне обрасце користи велики број задовољних клијената из разних делатности. Такође, се бавимо и дигиталном штампом.

У нашој понуди је такође израда персоналних образаца, упис података, паковање и дистрибуција до корисника. Персонализација Вам омогућава упис различитих података на исти тип обрасца у виду бар кода, холограма.

Довољно је да нам пошаљете Ваш лого или жељени текст који желите да одштампате и да нас контактирате, остало је наша брига. У најкраћем року добићете необавезујућу понуду са роком израде целокупног посла. Ако је потребно израдити узорке за одобрење пре масовне штампе, израдити ћемо и њих и то потпуно бесплатно. Са производњом крећемо тек када у потпуности будете задовољни припремним радњама. Наше двадесетдеветогодишње искуство у изради пословних образаца и осталог штампаног материјала, као и бројни задовољни клијенти у земљи, региону и ЕУ, наша су најбоља препорука.

Особље Невкош доо захваљује Вам се на указаном поверењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Уколико желите папир за било који Ваш штампач: матрични, ласер или инк-јет и папир у табаку, ролни или непрекидном континуираном облику – ми имамо решење за вас. Наша штампарија ће у најкраћем року, под најповољнијим условима израдити тражени папир за вас оплемењен бојама, перфорацијама, савијањима, лепљењима и свим другим жељеним радњама.

Невкош се примарно бави израдом штампаних пословних образаца који имају разноврсну примену. Наше пословне обрасце користи велики број задовољних клијената из разних делатности. Такође, се бавимо и дигиталном штампом.

У нашој понуди је такође израда персоналних образаца, упис података, паковање и дистрибуција до корисника. Персонализација Вам омогућава упис различитих података на исти тип обрасца у виду бар кода, холограма, текста и сл.

Довољно је да нам пошаљете Ваш лого или жељени текст који желите да одштампате и да нас контактирате, остало је наша брига. У најкраћем року добићете необавезујућу понуду са роком израде целокупног посла. Ако је потребно израдити узорке за одобрење пре масовне штампе израдити ћемо и њих и то потпуно бесплатно. Са производњом крећемо тек када у потпуности будете задовољни припремним радњама.

Наше двадесетдеветогодишње искуство у изради пословних образаца и осталог штампаног материјала, као и бројни задовољни клијенти у земљи, региону и ЕУ, наша су најбоља препорука.

Особље Невкош доо захваљује Вам се на указаном поверењу.